Louise de Zeeuw

 • Datum: za 02/03/2024
 • Aanvang: 20:00
 • Ticketprijs: €9,50
 • Koop nu tickets!

  Kom en vier de sensationele debuutshow van Louise de Zeeuw mee, de veelbelovende zangeres en songwriter uit Den Haag!
  Deze artiest heeft jarenlang haar passie voor muziek gekoesterd en begon in 2017 haar eigen nummers te schrijven.
  Tijdens haar allereerste sololiveshow neemt Louise het voortouw, terwijl ze haar gitaar bespeelt en wordt bijgestaan door een energieke band.
  Louises feel-good-popliedjes kennen een diepere betekenis of bevatten een serieuze ondertoon, waardoor je aan het denken gezet wordt. Maar dankzij haar frisse, heldere stemgeluid en speelse manier van zingen, wordt het nooit te zwaar of emotioneel. Met heerlijke melodieën en onweerstaanbare meezingrefreinen, gecombineerd met Louises charmante 'girl-next-door'-uitstraling, is ze een graag geziene gast op elk podium.
  De teksten van Louise zijn gebaseerd op haar eigen ervaringen, gebeurtenissen in de wereld en andere onderwerpen waar ze zich mee bezig houdt. Geïnspireerd door de teksten en muziek van Ariana Grande en Lizzy McAlpine weet Louise haar eigen unieke stijl te creëren en een onvergetelijke indruk achter te laten.

  Mis deze betoverende liveshow niet, waarin Louise de Zeeuw haar hart en ziel in elke noot legt. Een avond vol muziek, emotie en onvergetelijke momenten staat op het punt te beginnen. Bereid je voor op een onvergetelijke kennismaking met deze opkomende singer- songwriter in de muziekwereld. Wees erbij en ervaar de magie van Louise de Zeeuw live op het podium!