Mijn huis is jouw huis

 • Datum: zo 01/10/2023
 • Aanvang: 14:30
 • Ticketprijs: €5,00
 • Koop nu tickets!

  Leeftijd: 4 t/m 7 jaar

  Klein Amsterdam Producties maakt een wonderlijke en speelse voorstelling bij het prentenboek van de Kinderboekenweek 2023, geschreven door Yvonne Jagtenberg.
  Beleef het verhaal uit het prentenboek in het theater!

  Deze voorstelling vindt plaats in het kader van de Kinderboekenweek en wordt gesponsord door Bibliotheek Landgraaf en vindt plaats in Theater Landgraaf.

  De moeder van Pats woonde in haar eentje in een huisje bij de brug. Het was klein, maar groot genoeg. Toen werd ze verliefd op een man die van alles twee had. Twee oren en twee kinderen. ‘Mijn huis is jouw huis,’ zei de moeder van Pats. Niet lang daarna werd Pats zelf geboren. En daar bleef het niet bij; tante Kee kwam logeren en ging nooit meer weg. Er werd een kamertje bij gebouwd. Maar ook voor Berend Botje en een bereleuke oom met vriend bouwden ze extra kamers. Zo komen er steeds meer bewoners bij, en is er steeds meer huis! Tot er op een dag iemand op de stoep staat te schreeuwen dat het zo écht niet verder kan…

  Klein Amsterdam Producties maakte al eerder voorstelling op basis van het prentenboek van de Kinderboekenweek, waaronder ‘André het Astronautje‘, ‘Robbie & Roef’, ‘Dromer’ en ‘Egalus‘.

  Aan de voorstelling is een kleurwedstrijd verbonden. Na afloop wordt de winnaar bekend gemaakt. Klik hieronder op de kleurplaat om hem te downloaden.