Musical A-groep speelt ‘De geheime school voor jongeren met superpowers’

 • Datum: za 24/06/2023
 • Aanvang: 14:30
 • Ticketprijs: €3.50
 • Koop nu tickets!

  Onze musical A-groep maakt deel uit van de Theaterschool Landgraaf en voert op zaterdag 24 juni en zondag 25 juni tweemaal hun eindvoorstelling op, genaamd ‘De geheime school voor jongeren met superpowers’. Aanvang zaterdag: 19.00 uur, aanvang zondag: 14.30 uur. Adviesleeftijd: 10 jaar en ouder.

  De musical productiegroep A bestaat uit 8 jongeren in de leeftijd van 13 t/m 17 jaar. Met veel plezier repeteren zij wekelijks voor deze eindproductie. Meestal zijn dat bekende musicals, zoals ‘Alice in Wonderland’ of ‘Aladdin’. Deze eindvoorstelling is zeer losjes gebaseerd op de musical ‘Encanto’. De cursisten hebben een geheel eigen draai gegeven aan het verhaal.

  Het verhaal:
  In het geheim worden op deze school jongeren met speciale krachten opgeleid.
  Speciale krachten, zoals tele-kinese, gedaanteverwisseling, het ‘bevriezen’ van mensen, uitzonderlijke spierkracht en het naar wens laten groeien van planten. De jongeren leren hoe ze hun krachten moeten beheersen en op een positieve manier kunnen inzetten voor een betere wereld. Dan bereikt de school schokkend nieuws: Bruno, een criminele ex-scholier, is ontsnapt uit de gevangenis en wil zich wreken op de school.

  Entree: € 3,50 - reserveren@theaterlandgraaf.nl
  Meer informatie over de theaterschool: www.jeugdtheaterlandgraaf.nl