Poppentheater Koekla: ‘Kabouter Thijm’

 • Datum: zo 08/01/2023
 • Aanvang: 14:30
 • Ticketprijs: €8.50
 • Koop nu tickets!

  Kabouter Thijm woont in een gezellige, oranje pompoen. Hij zorgt goed voor de bijtjes. Op een dag staat er een klein, dik varkentje op de stoep. Het varkentje heeft honger. Kabouter Thijm geeft hem honing en daarna mag het varkentje voor de bijen zorgen. Ook als Thijm er niet is. Op zo’n dag is de honing verdwenen. Wie heeft dat gedaan? Het varkentje, zijn vriendinnetje muis, de trol of het elfje?

  Kabouter Thijm (3+), naar een prentenboek van Admar Kwant, is een grappige kabouter voorstelling voor de allerkleinsten over de natuur, de bijtjes en een beetje magie.

  Poppentheater Koekla is een graag geziene gast in Theater Landgraaf. Zij spelen bijna jaarlijks in Theater Landgraaf met verschillende voorstellingen, die steeds laaiend enthousiast door het publiek (jong én oud!) worden ontvangen. Voor degene die het gezelschap nog niet kennen: Koekla maakt jeugdtheater met prachtige poppen en een betoverende decors. Een echte aanrader!

  Kleurwedstrijd:
  Aan de voorstelling is een kleurwedstrijd verbonden. Kleurplaat inleveren vóór de voorstelling. De winnaar wordt na de voorstelling bekend gemaakt. Kleurplaat Kabouter Thijm

  Leeftijd: vanaf 3 jaar