Bereikbaarheid

Al zin in je bezoek aan Theater Landgraaf?   De routebeschrijving vind je hier!

Ons adres is Kerkberg 4, 6374 ES Landgraaf.

Met de auto:

Parkeren
Er is een ruime mogelijkheid om in de omgeving van Theater Landgraaf te parkeren. Parkeren is overal in Landgraaf gratis.

Uit de richting Eindhoven
Volg de A2 en vanaf Kerensheide de A76 tot aan de afslag A281 Voerendaal / Heerlen. Verlaat de autoweg bij afslag Heerlen-Noord / Voerendaal. Onder aan de afslag links en Landgraaf blijven volgen (± 7 km). In Landgraaf op de grote kruising naar links de Pasweg op (richting Ubach over Worms / Geilenkirchen). Deze lange weg helemaal uitrijden en aan het eind de touristische bewegwijzeringsbordjes 'Theater Landgraaf' volgen.

Uit de richting Maastricht
Volg de autoweg richting Heerlen tot het einde. Je blijft deze weg volgen. Op de T-splitsing ga je linksaf. Volg de ANWB-borden 'Landgraaf'. In Landgraaf op de grote kruising naar links de Pasweg op (richting Ubach over Worms). Deze lange weg helemaal uitrijden en aan het eind de bruin-witte bordjes 'Theater Landgraaf' volgen.

Uit de richting Brunssum
Volg de borden 'Golfbaan Brunssummerheide' of  'Industrieterrein Abdissenbosch'. Op de twee rotondes van de Europaweg Noord ga je rechtdoor. Na de tweede rotonde sla je de eerste weg rechtsaf. Je bevindt je op de Oude Markt. Theater Landgraaf (gevestigd in het oude kerkje) ligt nu aan je rechterkant.

Met het openbaar vervoer:

Achter het station Heerlen neem je de bus naar Landgraaf, lijn 22. Je stapt uit op de Past. Scheepersstraat. Loop nu langs de begraafplaats en de kerk naar de Oude Markt. Op de Oude Markt ga je naar links en een zijstraatje van de Oude Markt is de Kerkberg.

De buslijnen in Waubach zijn bus 7 en Bus 8 (deze lopen rond Ubach over Worms)
Dichtstbijzijnde halte voor Theater Landgraaf is halte Kloosterstraat. Dat geldt voor beide lijnen.